Værdier og Profil

Fra første kontakt med os vil du opdage et personligt engagement fra de medarbejdere, du er i dialog med. Vi har et stærkt fagligt og personligt fællesskab baseret på gensidig tillid og arbejdsglæde. Og et skarpt fokus på, at få løst opgaverne bedst muligt til aftalt pris og tid

Damhus Maskinværksted er en kompetent og professionel samarbejdspartner, der leverer kvalitets løsninger I rustfrit stål. Med over 25 års erfaring, et moderne produktions miljø og 30 dedikerede medarbejdere er Damhus Maskinværksted en fleksibel og kvalificeret virksomhed, der strækker sig til det yderste for den rigtige løsning.

Vores speciale er skræddersyede rustfrie løsninger. Vi fremstiller og monterer specialudstyr til levnedsmiddelindustrien og især til slagteribranchen. Slagteriudstyr, levnedsmiddeludstyr, vakuumtransportanlæg, vandhydrauliske arbejdsplatforme. Montage og reparationer udføres af erfarne fagfolk.

Viljen og evnen har betydet, at Damhus maskinværksted er kendt og anerkendt som leverandør af proces-installationer og specialløsninger i hele verden.

Kontakt os - vi er altid klar, til at løse din opgave